Alla händelser

Gratistjänst från Mälarens Båtförbund

2024-04-12

15:22

Mälarens Båtförbund informerar om en användbar gratistjänst

Vi vill informera om en kostnadsfri webb-produkt för båtlivet, som utvecklats på privat initiativ av en styrelsemedlem i Mälarens båtförbund oberoende av andra organisationer eller företag. Den är kostnadsfri för alla användare, inkluderat kommuner, båtklubbar m.fl som har ett driftansvar för sugtömningsstationer. Vi har dock mycket mer information på vår karta, än bara sugtömningsstationer. Syftet är att samla så mycket öppen information som vi kan, allt för att göra tjänsten nyttig och populär för båtfolket

1. Kartan omfattar klubb- och gästhamnar, klubbholmar och naturhamnar, skärgårdsmajor, sjömackar och Sjö-räddning mm. på över 1250 platser enkelt att planera era äventyr till sjöss.

2. Gränssnittet på kartan har förbättrats för användning  för mobila enheter och surfplattor, vilket gör det enklare och smidare att använda var ni än befinner er.  Dessutom erbjuds nu positionering i realtid för att göra det ännu lättare att navigera.

Information om våra klubbholmar

2024-04-11

15:51

Klicka på länken nedan för öppna ett dokument med mer information om våra Klubbholmar, Flässjan och Tallholmen.

Information om våra klubbholmar.

Dokumentet kommer att öppnas i en ny flik i din webbläsare.

Första inloggningen

2023-07-28

10:23

Guide för nya hemsidan

Gå till din profil och klicka på knappen till höger om ditt namn i den vänstra kolumnen, se bilden nedan.

Den tar dig till din profil där du ska ändra ditt lösenord och ange ditt personnummer om du vill använda BankID för att logga in.

Bilden visar knappen som man trycker på för att kommer till Min profil.

Bilden visar knappen som man trycker på för att komma tillbaka till Medlemssidan från Min profil.

Viktigt att veta!

Du kommer att kunna logga in även om du inte aktiverar BankID. Du kommer alltid att kunna logga in med antingen BankID eller med ditt användarnamn och lösenord.

Ange din e-postadress

Om du anger din e-postadress i din profil kommer du att kunna återställa lösenordet om du råkar glömma det.

Glöm inte!

När du gör ändringar i din profil så sparar du dessa genom att trycka på knappen längst ner på sidan.

Ändra lösenord i Min profil

När du är på Min profil så kommer du att se en rubrik som heter Kontohantering. Under den väljer du att skapa ett nytt lösen ord som du anger själv, eller att som kommer att skapas åt dig.

• Tryck på knappen Skapa nytt lösenord

• Skriv ett lösenord som du själv önskar eller acceptera det lösenord som föreslås

VIKTIGT!

Om du väljer att använda ett svagt lösenord kryssar du i Bekräfta användning av svagt lösenord. Lösenordet skyddas av en teknik som gör det omöjligt för någon att se det sparade lösenordet. Detta gäller även om det är en administratör som är inloggad.

Ange personnummer för inloggning med BankID

Om du vill använda BankID för att logga in måste du ange ditt personnummer under rubriken BankID.

Bra att veta!

Ditt personnummer skyddas av en teknik som gör det omöjligt för någon att se personnumret. Detta gäller även om det är en administratör som är inloggad

Ange ditt personnummer i fältet personnummer.

Glöm inte att spara ändringarna

När du gjort ändringar i din profil sparar du alltid dessa med knappen längst ner på sidan.

En båtklubb med gamla anor

2024-04-17